Monday, July 22nd 2024
Apr
2023
5

Ceas Ted Baker Phylipa Serendipity

Ted Baker® Phylipa Serendipity – BKPPHS1289I este un ceas distractiv si floral cu o calitate premium si o constructie durabila. Acesta are o trupa din metal si o fata rotunda.

Ceasul are o inchidere pliabila cu un singur împingator pentru o fixare sigura pe incheietura mainii. Fata si banda sunt realizate din otel inoxidabil, ceea ce face ca acest ceas sa fie un accesoriu durabil si rezistent la uzura.

Aceasta piesa de ceasuri este importata, iar producatorul poate oferi o garantie pentru produs. Pentru detalii complete despre garantia producatorului, va rugam sa vizitati site-ul web al acestuia sau sa contactati furnizorul.

In ceea ce priveste dimensiunile, inaltimea carcasei este de 37 mm, latimea carcasei este de 37 mm si adancimea carcasei este de 8 mm. Latimea benzii este de 18 mm, iar circumferinta/lungimea benzii este de 21 cm. Greutatea ceasului este de 57 grame.

Cu un design elegant si detaliile florale, acest ceas Ted Baker® Phylipa Serendipity – BKPPHS1289I poate fi o alegere perfecta pentru a completa orice tinuta.

Pret redus: 1128 Lei

Related Posts

No Comments on “Ceas Ted Baker Phylipa Serendipity”

No one has commented on this entry yet.

Leave a Reply